Er is een grote verscheidenheid aan planningssystemen op de markt. Het ene systeem is bedoeld om uw personeelsplanning te beheersen. In een tweede systeem kunt u uw ruimtes plannen. Weer een ander systeem stelt u in staat uw activiteiten in te plannen.
 
Iris Planning is your total planning solution.

Omdat u één programma gebruikt, hebt u geen overlap aan gegevens. U hoeft dus niet na het inroosteren van het personeel nog eens apart te controleren of dat rooster ook uitkomt met andere middelen. Het inroosteren van personeel, ruimtes, groepen, apparatuur - kortom: alles - vindt plaats in één systeem.

Een voorbeeld? Kijk naar de door ons geïmplementeerd, gehost en onderhouden: Nederlandse Filmacademie


Lees hieronder in het kort meer over de functionaliteit van IRIS-Planning:

Lees meer: IRIS-Planning

Het ontwikkelen van software is al sinds de oprichting van Bitbybit één van onze kerntaken geweest. Onze ontwikkelaars beschikken over jarenlange ervaring met diverse ontwikkeltalen. Indien u zelf de plannen heeft of bezig bent met het ontwikkelen van software dan kunnen wij u hiermee helpen! Wij kunnen voor u (uitbesteding) of met u (detachering) zorgen dat deze software tot stand komt.

U kan uw ontwikkelproject volledig aan ons uitbesteden of u detacheert tegen een gunstig tarief één van onze ontwikkelaars om u te komen helpen. Wij kunnen u werk uit handen nemen met onze kennis over onder andere:

  • PHP
  • Javascript
  • C++
  • ASP.Net
  • C#
  • Java
Lees meer: Software ontwikkeling

Het beheersen van een eigen ICT-infrastructuur brengt een hoop kosten en zorgen met zich mee. Servers zelf kosten veel geld. En het onderhoud van de servers en applicaties moet worden uitgevoerd door speciaal –en schaars- ICT-personeel. Allemaal zaken die u afleiden van uw core business.

Bitbybit biedt u de mogelijkheid uw systeem door ons te laten hosten. Hosting door Bitbybit is voor u uitermate overzichtelijk. Zowel qua onderhoud als kosten. Wij verzorgen al uw onderhoud en zorgen voor back-ups van uw data. Uw organisatie hoeft zelf verder geen technische kennis in huis te hebben.

Bitbybit is een betrouwbare, ervaren hoster. De servers staan op een ISO gecertificeerde datacenter. Bovendien weet u met Bitbybit Hosting precies wat u kwijt bent aan ICT. U bent klaar voor een vast bedrag per maand.
U kunt uw eigen versie van IRIS-Planning volledig door ons laten hosten. Maar ook andere planningssystemen kunt u door ons laten hosten. Vraag naar de mogelijkheden!

Bitbybit Hosting:

  • Alles in één.
  • Overzichtelijke kostenstructuur.
  • Geen automatiseringszorgen meer.

Heeft u moeite om de informatie en kennis binnen uw organisatie op een gestructureerde manier inzichtelijk te maken? Heeft u moeite om de door uw opgeslagen documenten en die van uw collega’s terug te vinden? Met MediaWiki kunt deze ‘content’ eenvoudig structureren en beheren.

De services die Bitbybit u kan verlenen met betrekking tot MediaWiki zijn uitgebreid: uitbesteding, detachering, consultancy, project management en hosting.  U kunt het beheer van uw kennis en informatie met MediaWiki volledig aan ons overlaten (uitbesteding) of wij sturen u ervaren wiki-beheerders die u ondersteunen en/of werk van u kunnen overnemen (detachering). Daarnaast kan Bitbybit u voorzien van advies op maat over het gebruik van MediaWiki (consultancy) en verzorgt onze consultant graag uw project management bij de implementatie van het systeem. Mocht u zich geen zorgen willen maken over het technisch onderhoud van een dergelijk systeem dan kan Bitbybit de hosting verzorgen. De servers staan op ons kantoor in Pijnacker en worden onderhouden door ons eigen ICT-personeel.

Een voorbeeld? Kijk naar een door ons geïmplementeerd, gehost en onderhouden MediaWiki: Normenkaderzorg.

Lees meer: MediaWiki Content Management

Meer artikelen...

25 jaar expertise