Er is een grote verscheidenheid aan planningssystemen op de markt. Het ene systeem is bedoeld om uw personeelsplanning te beheersen. In een tweede systeem kunt u uw ruimtes plannen. Weer een ander systeem stelt u in staat uw activiteiten in te plannen.
 
Iris Planning is your total planning solution.

Omdat u één programma gebruikt, hebt u geen overlap aan gegevens. U hoeft dus niet na het inroosteren van het personeel nog eens apart te controleren of dat rooster ook uitkomt met andere middelen. Het inroosteren van personeel, ruimtes, groepen, apparatuur - kortom: alles - vindt plaats in één systeem.

Een voorbeeld? Kijk naar de door ons geïmplementeerd, gehost en onderhouden: Nederlandse Filmacademie


Lees hieronder in het kort meer over de functionaliteit van IRIS-Planning:


Uitgebriede roosterpublicatie

Alle roosters die IRIS-Planning produceert zijn altijd actueel en via de App, de rooster web site en de internetagenda te raadplegen. Elk doelgroep kan beschikken over de voor hun relevante roosters in de meest geschikte formaat. Op het moment dat u een wijziging in de planning doorvoert worden de roosters automatisch bijgewerkt. U hoeft veranderingen dus ook maar een keer door te voeren. U kunt ook betrokkenen automatisch op de hoogte stellen van wijzigingen.

Geschikt voor eenvoudige tot complexe situaties

U kunt ervoor kiezen gebruikers beperkte toegang en functionaliteit te geven met behulp van App, Web-View, Web-Planboard, Web-Preplan en Web-Request. U kunt echter ook met behulp van IRIS Web-Pro roosters laten genereren waarbij de Web-Pro rekening houdt met verschillende randvoorwaarden, zoals maximale werklast, optimaal ruimtegebruik, minimale afstand, enzovoort. IRIS-Planning is zeer geavanceerd en geeft u daarom dé oplossing voor de meest complexe roostersituaties.

Compacte invoer van roosterwensen

U kunt met de invoer van maar één vereiste de roosterwensen van een serie activiteiten voor één of meerdere weken aangeven. U geeft daarbij de ruimte-, persoon-, groep-, apparatuur- en tijdopties aan waar het systeem eventueel uit kan kiezen.

Multi-user

Meerdere gebruikers kunnen ruimtes, personen, groepen en apparatuur plannen en reserveren. U bepaalt via gebruikersrechten wie wat mag doen.

Centraal roosteren van meerdere afdelingen/locaties

Een afdeling kan een locatie reserveren bij een andere afdeling. U geeft aan welke locaties bij welke afdeling horen en welke locaties door welke andere afdelingen gereserveerd kunnen worden.

U kunt zelf overzichten samenstellen

U kunt onbeperkt roosters voor één of meerdere personen, ruimtes, groepen en/of apparaten ontwikkelen. Daarnaast kunt u ad hoc managementrapportages ontwikkelen met bijvoorbeeld bezettingsgraden, werklast enzovoort.

Te koppelen met externe systemen

De Web-Pro kan gegevens uit andere systemen inlezen en ook input genereren voor andere systemen in uw organisatie.


25 jaar expertise