Heeft u moeite om de informatie en kennis binnen uw organisatie op een gestructureerde manier inzichtelijk te maken? Heeft u moeite om de door uw opgeslagen documenten en die van uw collega’s terug te vinden? Met MediaWiki kunt deze ‘content’ eenvoudig structureren en beheren.

De services die Bitbybit u kan verlenen met betrekking tot MediaWiki zijn uitgebreid: uitbesteding, detachering, consultancy, project management en hosting.  U kunt het beheer van uw kennis en informatie met MediaWiki volledig aan ons overlaten (uitbesteding) of wij sturen u ervaren wiki-beheerders die u ondersteunen en/of werk van u kunnen overnemen (detachering). Daarnaast kan Bitbybit u voorzien van advies op maat over het gebruik van MediaWiki (consultancy) en verzorgt onze consultant graag uw project management bij de implementatie van het systeem. Mocht u zich geen zorgen willen maken over het technisch onderhoud van een dergelijk systeem dan kan Bitbybit de hosting verzorgen. De servers staan op ons kantoor in Pijnacker en worden onderhouden door ons eigen ICT-personeel.

Een voorbeeld? Kijk naar een door ons geïmplementeerd, gehost en onderhouden MediaWiki: Normenkaderzorg.

MediaWiki kunt u centraal plaatsen op uw intranet als het kenniscentrum van uw organisatie. Hier bundelt u niet alleen alle informatie waar uw organisatie op bepaalde onderwerpen over beschikt, maar kunt u ook arbeidsprocedures, ontwikkelregels of andere essentiële informatie met uw collega’s delen. Gezamenlijk werken u en uw collega’s aan het opbouwen van een kennisplatform en kunnen veranderingen eenvoudig door elk individu toegevoegd worden. U creëert dus uw eigen ‘op maat’ Wikipedia.
 
Een belangrijk voordeel van de MediaWiki software is dat het net als vtiger Open Source Software is. Bitbybit kan deze wiki-omgeving voor u opzetten, beheren en onderhouden. Mocht u bepaalde wensen met betrekking tot de functionaliteit hebben dan kan Bitbybit extensies voor u toevoegen. Zonder de aanschaf van een complex en duur systeem bouwt u op een natuurlijke manier uw eigen kennisplatform, waar Bitbybit u tegen een zeer gunstig tarief ondersteuning voor kan aanbieden.


De hoofdfunctionaliteiten van MediaWiki op een rij:
-  Documentatiebeheer
-  Geavanceerde tekstopmaak
-  Intuitieve navigatie
-  Zoekopdrachten
-  Forums
-  Beveiligingsbeheer


25 jaar expertise