Om de concurrentie te slim af te zijn kiezen steeds meer bedrijven er voor om zich te richten op de kerntaken van de organisatie. Veel bedrijfsprocessen zijn al afgestoten naar externe partners. Denk aan de boekhouding, het schoonmaken of aan juridisch advies. De planning wordt daarentegen nog vaak intern gemaakt. Terwijl juist het plannen door de jaren heen steeds gecompliceerder is geworden en steeds meer middelen binnen uw organisatie opslokt.


Bitbybit biedt u de mogelijkheid uw planning door ons te laten verzorgen. Enerzijds maakt dit uw handen vrij om u verder te specialiseren in uw kerntaken. Anderzijds geeft u uw planningsproces - en daarmee uw bedrijfsproces - een hele nieuwe impuls.

U houdt natuurlijk wel zelf de controle over uw planning. Voor aanvang van iedere planningsperiode stellen wij met behulp van de gegevens die uw planningscoördinator aan ons doorgeeft uw planning op. Kleine dagelijkse mutaties tijdens de lopende periode worden door uw planningscoördinator zelf verwerkt. U kunt eventueel ook een planningscoördinator van ons detacheren, kijk daarvoor bij detachering.

Er zijn twee uitbestedingsoplossingen:

1. Uitbesteding met behulp van IRIS-Planning
Uw organisatie krijgt de beschikking over de functies van ons eigen planningssysteem IRIS-Planning.

Dat houdt onder andere in dat:

  • uw personeel zelf via internet hun eigen, individuele rooster kan inzien,
  • uw personeel zelf voorkeuren aan ons kan doorgeven en automatisch ingelicht wordt bij wijzigingen in hun rooster,
  • u van ons managementoverzichten –kostenstructuren, werktijdenoverzichten, bezettingsgraden- krijgt die aan de hand van uw planningsgegevens worden opgesteld.

U krijgt dus een optimale planning en de beschikking over een superieur planningssysteem. Lees meer over de functionaliteit van IRIS-Planning.

2. Uitbesteding met behulp van uw eigen planningsmethodiek
We stellen uw planning voor u op aan de hand van uw eigen, vertrouwde planningsmethodiek. De betrokkenen in het planningsproces zullen weinig merken van de verandering. Maar u heeft het gemak van een zorgenvrije planning.
Welke variant u ook verkiest, u hoeft zelf geen enkele technische kennis in huis te hebben. Alle onderdelen van het uitbesteden worden namelijk door ons gehost. Wij zorgen zelf voor de installaties, het onderhoud en de updates van de applicaties. En ondersteunen u waar nodig.

 

Bitbybit Uitbesteding:

  • Uw organisatie specialiseert zich in haar kerntaken.
  • Uw planningsproces wint aan professionaliteit en functionaliteit.
  • U reduceert al uw planninggerelateerde kosten tot een duidelijk, vast bedrag.

25 jaar expertise